Vår vision

Vi vill erbjuda ett alternativ för föräldrarna, barnens uppväxt är viktigast av allt och ska ske i en lugn, harmonisk, trygg och lärande miljö.Barnen kommer att utvecklas i en lärande miljö, vistas mycket ute i skog och mark och ha en trygg vistelse hos oss.

Vi är ute ofta och mycket och tittar i skogen, lär oss om djur och växter och kretsloppet, Mulle hälsar på ibland.Vi lär oss hitta vilse och när vi inte är ute är vi på gympa eller inne i stan på studiebesök eller på lekplatser.Opalen är ett favoritställe att fika på.
Att föräldrar i Boden ska kunna välja barnomsorg tycker vi är en självklarhet. Alla barn kan av olika anledningar inte gå på större avdelningar med många barn, eller så vill föräldrar ha mer inflytande och en närmare, tryggare kontakt. Alla är välkomna till Små Hopp i Boden. Boka gärna in ett besök och se hur vi arbetar.

Små Hopp i Boden har inte någon koppling till någon religiös eller ideologisk/politisk verksamhet.Vi anser att alla människor är lika mycket värda och förtjänar respekt.
Vi samarbetar med Friluftsfrämjandet och erbjuder medlemsskap i Friluftsfrämjandet Boden.

Den enskilt störta förbättringen för föräldrar och barn i Boden är möjligheten att välja dagbarnvårdare. valfrihet behövs utifrån det grundläggande faktum att alla människor är olika och har olika förutsättningar och behov.