Om oss

Företaget

Små Hopp i Boden är ett företag som har arbetat med dagbarnvård i hemmet sedan 2012. Vi startade i Sävast med fyra mycket omtyckta och erfarna dagmammor. Vi har F-skattebevis och ansvarsförsäkringar.

Samverkan

Vi samarbetar med föräldrar och lokala företag för att erbjuda era barn en trygg och lärorik barnomsorg. Vi arbetar i par med schemaläggning och gör olika aktiviteter tillsammans med samtliga dagmammor, exempelvis idrott.

Logistik

Vi har kollektivavtal med Svenska kommunalarbetareförbundet och Lärarförbundet. Barnen är försäkrade i den kommunala olycksfallsförsäkringen. Vi tillämpar maxtaxa och alla är välkomna att söka plats hos oss. Vi har en egen kölista, skiljd från kommunens.

Vår vision

Vi vill erbjuda ett alternativ för föräldrarna där barnens uppväxt är viktigast av allt och ska ske i en lugn, harmonisk, trygg och lärande miljö. Barnen vistas mycket ute i skog och mark och får en trygg vistelse hos oss.

Naturen

Vi är ute ofta och mycket och tittar i skogen, lär oss om djur och växter och kretsloppet. Ibland hälsar Mulle på. Vi lär oss hitta när vi är vilse, och när vi inte är ute är vi på gympa, inne i stan på studiebesök eller på lekplatser. Opalen är ett favoritställe att fika på.

Föräldrainflytande

Att föräldrar i Boden ska kunna välja barnomsorg tycker vi är en självklarhet. Alla barn kan av olika anledningar inte gå på större avdelningar med många barn, eller så vill föräldrar ha mer inflytande och en närmare, tryggare kontakt. Alla är välkomna till Små Hopp i Boden. Boka gärna in ett besök och se hur vi arbetar.

Människors lika värde

Små Hopp i Boden har ingen koppling till någon religiös, ideologisk eller politisk verksamhet. Vi anser att alla människor är lika mycket värda och förtjänar respekt. Vi samarbetar med Friluftsfrämjandet och erbjuder medlemsskap i Friluftsfrämjandet Boden.

Valfrihet

Den enskilt största förbättringen för föräldrar och barn i Boden är möjligheten att välja dagbarnvårdare. Valfrihet behövs utifrån det grundläggande faktum att alla människor är olika samt har olika förutsättningar och behov.

Personal

Vilka är vi som arbetar med Små Hopp?

Eva Jönsson

Sävastön

Har arbetat som dagbarnvårdare i 32 år. Jag är utbildad ledare inom friluftsfrämjandets Barnverksamhet. Min barngrupp består av 6 platser i åldrarna 1-6 år.

Jag erbjuder barnen en trygg och lärorik barnomsorg i hemmiljö. Lek och aktiviteter inomhus och utomhus där jag prioriterar uteverksamheten.


Rökfritt
Djurfritt
Kristina Rahkola

Sävast

Har arbetat som dagbarnvårdare i 27 år. Barngruppen består av 6 platser i åldrarna 1-6 år.

Jag erbjuder barnen en trygg miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek och aktiviteter både inomhus och utomhus. Prioriterar uteverksamheten.


Rökfritt
Djurfritt
Susanne Stenqvist

Sävast

Har arbetat som dagbarnvårdare i 32 år. Utbildad fritidspedagog och förskollärare. Barngruppen består av 6 platser i åldarna 1-6 år.

Har hemmet som grund, där djur och natur med mycket lek är mina byggstenar.


Rökfritt
Djur finns i hemmet
Anna-Greta Landström

Sävast

Har under 21 år arbetat med barn i olika åldrar och verksamheter. Är utbildad lärare i ämnena Musik, Svenska som andraspråk samt Sångpedagog. Barngruppen består av 6 barn i åldrarna 1-6 år.

Jag har hemmet som grund. Verksamheten lockar till lek både ute och inne. Djur, natur, sång och musik är mina byggstenar.


Rökfritt
Djur finns i hemmet

Vi är stolta sponsorer av

  • Sävast AIF ungdomsfotboll
  • Bodens Ridklubb
  • Luleå Allmänna Konståkningsförening

Kontakta oss

0921-361 830
info@smahopp.se
Mejselvägen 11, 961 38 Boden

Dokument

Letar du efter dokument som är kopplade till verksamheten? Klicka på knappen nedan.

Dokument